• MORE2SAFETY

  Beveiliging op maat door de juiste inzet van mens, kennis en techniek

  Offerte opvragen
 • Is uw winkel veilig?

  Bent u zich bewust van de mogelijke veiligheidsrisico's van uw winkel? Neem vandaag nog de eerste stap naar veiligheid.

  Doe de check!
 • Werken op de gaafste evenementen?

  Begin vandaag nog kosteloos jouw carrière als evenementenbeveiliger en groei door tot particulier beveiliger!

  Meer informatie

Objectbeveiliging

More2Safety heeft ruime ervaring in het beveiligen van objecten. Onze beveiligers bewaken uw object of goederen en zijn gastheer of gastvrouw voor uw personeel en bezoekers.

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging is hard toegenomen. Schade door diefstal en toenemend geweld zijn hier een rede van. Onze beveiligers zijn getraind op gastheerschap, herkennen van afwijkend gedrag en acteren op calamiteiten.

Evenementbeveiliging

Door mee te denken en advies te geven waar gewenst- en nodig, hebben wij een grote bekendheid. Doordat wij een totaalpakket kunnen leveren, kunnen wij de opdrachtgever in grote mate ontzorgen.

Horecabeveiliging

More2Safety heeft ruime ervaring in het beveiligen van cafés, bioscopen, nachtclubs, restaurants en discotheken. Onze beveiligers zijn communicatief vaardig, getraind op gastheerschap en treden de-escalerend op.

Persoonbeveiliging

Op zoek naar persoonsbeveiliging? Onze beveiligingsmedewerkers zijn getraind op 'Predictive Profiling' en weten in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

artiestbeveiliging

Artiestbeveiliging vraagt om een persoonlijke aanpak. De beveiliger brengt veel tijd door met de artiest. De juiste match tussen artiest en beveiliger is meer dan belangrijk.

hotelbeveiliging

U, uw gasten en uw medewerkers zijn dé succesfactoren voor een goed functionerend hotel. Wij vinden het belangrijk dat er een warme omgeving wordt gecreëerd waarin ieder zich veilig voelt.

hondenbeveiliging

Met de hondenbrigade van More2Safety heeft u een extra paar ogen en oren voor het beveiligen van uw object of evenement. Een excellent duo!

Preventieteams

Steeds meer gemeenten hebben last van hangjongeren, toenemende inbraken in woningen en criminaliteit. Met het mobiele preventieteam van More2Safety wordt er gezorgd voor meer toezicht, controle en daarmee veiligheid in de buurt. Het preventieteam heeft een rapporterende functie én een sterke preventieve werking.

Training of Opleiding volgen?

Ontwikkeling is één van de kernwaarden van More2Safety. Dit staat centraal in de organisatie en is in prominente vorm aanwezig. Na jarenlang gewerkt te hebben in het onderwijs, als begeleider en opleider in het veiligheidsdomein, heeft Michael Boekee More2Safety opgericht.

Wij vinden het belangrijk dat talenten en professionals niet stilstaan, maar blijven groeien, blijven ontwikkelen. Dit doen wij voor onze eigen mensen, maar kunnen wij ook doen voor uw personeel. Door te investeren in uw personeel, zullen zij meer kwaliteit en professionaliteit uitstralen en zal het personeel zich meer betrokken voelen bij de organisatie. Zodoende zal je hen beter binden aan uw organisatie en zullen zij beter de kernwaarden uit kunnen dragen.

Trainingen
Opleidingen

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.