We love what we do

Wij zetten ons elke dag in om de beste kwaliteit dienstverlening te bieden aan onze klanten. Uw tevredenheid is onze plicht, uw succes ons doel.

Objectbeveiliging

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, onderwijs en zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. De objectbeveiligers van M2S staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De objectbeveiligers van M2S zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Evenementenbeveiliging

De aard van uw evenement bepaalt wat de beste aanpak voor u is waarbij een goede voorbereiding hierbij veelal het halve werk is. M2S beschikt over ervaren, goed getrainde beveiligers met een positieve uitstraling en een goed humeur, waardoor zij garant staan voor de noodzakelijke meerwaarde van uw evenement. Ons uiteindelijke doel is uw gasten zich te laten ontspannen in een uitstekende sfeer. Een absolute voorwaarde voor een geslaagd feest of evenement, waar mensen graag terugkomen.

Veiligheid op scholen

M2S creëert samen met de onderwijsinstelling een veilige werk en leeromgeving, waarin medewerkers, leraren en leerlingen kunnen presteren.

M2S is een bedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van locatie waar vele mensen samen komen om te werken, sporten en leren. Onze professionals zijn getraind en hebben ervaring met agressie van en tussen leerlingen, signaleren van pesten tot bedreigen en ongewenst gedrag op schoolterreinen. Naast duidelijke regels, biedt interactie met betrokkenen vaak ruime en dialoog voor verbeteringen. Waarbij naast het beveiligen ook gekeken wordt hoe er een veilige sfeer kan worden gecreëerd.

Veiligheidsadvies

Organisaties staan bloot aan een veelheid van criminele en veiligheidsdreigingen en andere risico’s van zowel in- als externe aard. De missie van M2S veiligheidsadvies is u te helpen de relevante risico’s in uw organisatie op een strategische, structurele en efficiënte wijze onder controle te brengen. Hierbij gaat het naast minimaliseren van incidenten, vooral ook het gevoel van veiligheid voor uw medewerkers, leerlingen en gasten.