Flexibele schil beveiligers

Soms is het werk niet aan te slepen, een ander moment is het een stuk rustiger. Steeds meer bedrijven en instellingen zijn op zoek naar flexibele arbeidskrachten, zodat ze altijd voldoende mensen achter de hand hebben. Kortom, een flexibele schil rondom de kern van vaste medewerkers. Terecht natuurlijk, maar hoe zorg je dat de flexibele mensen dezelfde kwaliteit leveren als de vaste krachten? En hoe houd je arbeid tegelijkertijd betaalbaar?

M2S biedt een flexibele en snelle oplossing voor uw tekort aan Beveiligers. Kies voor payrolling, detachering van Beveiligers. Wanneer u besluit onze krachten in dienst te nemen, kunt onze medewerkers bij gebleken geschiktheid kosteloos overnemen na een detacheringsperiode van minimaal 750 uur. Bij een eerdere overname zijn hieraan kosten aan verbonden.

Tijdelijk beveiligers nodig? Neem nu contact met ons op!

Met zorg geselecteerd

M2S kent de meeste talenten al vanaf moment dat zij hun opleiding als beveiliger starten. Tijdens de opleiding worden opleidings- en stagetraject beoordeeld en alleen de echte talenten worden uitgenodigd om bij M2S in dienst te komen. Ook nemen deze Talenten vrijwillig deel aan evenementen als Alphe d’HuZes, KWF-dag, Flamegames en Dam tot dam loop. In dienstverband bij M2S worden zij ingezet op eigen projecten, maar ook detacheren wij hen bij opdrachtgevers.

Door dit dienstverband beschikken onze werknemers vaak over meerdere jaren ervaring op diverse vlakken. Op basis van de praktijk stellen wij het niveau en functioneren vast. Zo maken wij snel de juiste selectie(s) voor met een reële inschatting van iemands kwaliteiten. Hierop zijn ook onze tarieven afgesteld, zodat u verzekerd bent van een juiste prijs-kwaliteitverhouding zonder de zorgen, risico’s en administratieve lasten van het werkgeverschap.

Kwaliteit op de juiste plek

Piekbelasting, ziekte, verlof, incidentele opdrachten. Deze onvoorspelbare zaken maken het soms moeilijk uw personeelsinzet te plannen. Het wordt een stuk makkelijker als samenwerkt met M2S. Wij beschikken over gekwalificeerde Talenten en professionals van wie wij precies weten waar ze op hun plek zijn.

U kunt de beveiligers of team van M2S met een gerust hart inlenen voor een dag of voor langere periode. Wij beschikken over professionele, flexibele en gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers die snel kunnen schakelen tussen diverse taken.

Competent, gemotiveerd en scherpe tarieven

M2S laat Talenten en professionals groeien. Na jaren van opleiden en begeleiden van Talenten en professionals in de bewaking vanuit het onderwijs en trainingen. Is M2S opgericht om naast opleiding en training ook werk te bieden die aansluit bij de verdere ontwikkeling van onze Talenten en Professionals. M2S benut optimaal de potentie van talenten, die aan start of de eerste jaren van hun loopbaan staan en gemotiveerd zijn om te groeien.

Doordat medewerkers bestand van M2S voor een groot deel bestaat uit Talenten en Young Professionals met de juiste kwaliteiten en uitstraling, biedt M2S kwaliteit tegen een scherp tarief. Daarnaast biedt M2S ook een aantal zeer ervaren professionals, die ingezet worden als coördinator, trainer en coach, die u ook kunt inhuren om uw eigen team tijdelijk te versterken.