Docenten, trainingen & workshops

Wilt u de slagingskansen van uw opleiding, de student of een beveiligingsteam vergroten? Maak dan gebruik van onze docenten en trainers of volg één van onze trainingen.

Docentenpool

Een goede docent is niet zomaar te vinden. Deze moet namelijk niet alleen beschikken over gedegen kennis van beveiliging (theorie), maar dit ook kunnen vertalen naar de praktijk. Eén goede docent is didactisch sterk, inspireert en motiveert de student. M2S heeft een pool van excellente en gecertificeerde docenten opgebouwd die het verschil maken!

Praktijktraining SVPB examen

De studenten worden in een kleine groep intensief getraind op de onderdelen “waarnemen en noteren” en “handelen in kritieke situaties” van het SVPB praktijk examen. Zie voor meer informatie onze folder Praktijk training SVPB en meld je aan voor de training.

Trainingen op maat

Heeft uw beveiligingsteam behoefte aan een specifieke trainingen? Naast onze standaard trainingen bieden wij trainingen op maat aan. Zo is er voor een MBO College de trainingen ‘Toegangscontrole veilig en gastvrij’ ontwikkeld en gegeven. Wilt u weten hoe enthousiast de deelnemers en de opdrachtgever zijn?

Workshop ‘Preventie & Burgerarrest’

Deze workshop is ontwikkeld voor buurtpreventieteams maar wordt ook al gegeven MBO scholen. Hierin leren burgers wanneer en hoe zij kunnen ingrijpen bij een heterdaad op een strafbaar feit.

Inzetten voor het goede doel ‘Alpe d’Huzes’

Jaarlijks organiseert M2S in samenwerking met ROC Veiligheidscollege de beveiliging van het evenement Alpe d’ Huzes. Veel van onze talenten die voor M2S werken of onze trainingen hebben gevolgd dragen hier als vrijwilliger aan bij en kunnen hierbij hun opgedane kennis en ervaring in de praktijk inzetten voor het goede doel.