Onze visie op veiligheid

We vinden het belangrijk een omgeving te creëren waarin openheid en vertrouwen centraal staan in de professionele relatie tussen de beveiligers, medewerkers en bezoekers. Tegelijkertijd zorgen we voor een veilige omgeving, zowel voor medewerkers, bezoekers en samenleving.

Onze werkwijze

M2S ontzorgt bedrijven en organisaties op het gebied van veiligheid, met de focus op beveiliging. Uw branche is voor ons het uitgangspunt; welke eigenschappen maken uw situatie uniek? Deze eigenschappen zijn niet altijd te vinden in het jaarverslag of op de website, maar worden pas zichtbaar als we echt met elkaar in gesprek gaan.

Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat uw specifieke omstandigheden en wensen zijn. Samen bekijken we welke risico’s we accepteren en welke we moeten afdekken met betaalbare slimme oplossingen of maatregelen. Vervolgens bereiken we de gewenste situatie, waarin uw medewerkers, leerlingen en gasten zich veilig en vertrouwd voelen om optimaal te presteren.

M2S biedt beveiliging op maat, door de juiste inzet van mens, kennis en techniek. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat een veilig gevoel niet ten koste gaat van het gevoel van gastvrijheid. Goed om te weten is dat op welke manier wij u ook ontzorgen, u altijd één aanspreekpunt heeft binnen M2S. Dat vinden wij wel zo overzichtelijk. Onze kernwaarden M2S vanaf bestaan de onderstaande kernwaarden als uitgangspunt en vormen de basis waarop onze dienstverlening is gebaseerd en onze mensen worden geselecteerd, getraind en gecoacht.

Tijdelijk beveiligers nodig? Neem nu contact met ons op!

Focus op klanten

De klant staat centraal bij M2S. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie. Door het aangaan van een partnerschap ontstaat er een gemeenschappelijk voordeel voor beide partijen.

Echte professionals

M2S zorgt er altijd voor de beste mensen aan boord te hebben, hun competenties te ontwikkelen, mogelijkheden te bieden en te inspireren onze kernwaarden uit te dragen. Wij hebben aandacht voor onze mensen. Door te zorgen voor optimale randvoorwaarden streven we naar tevreden medewerkers; tevreden mensen blijven graag bij ons werken, zijn loyaal aan de klant en aan de organisatie.

Samenwerking

Met elkaar kiezen we voor de beste oplossing en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken over verantwoordelijkheden. Het gezamenlijke doel is winnen als team. Samen delen we in het succes.

Kennis en Expertise

Met onze kennis en expertise kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Onze expertise ziet u terug in onze innovatieve en toonaangevende benadering bij het creëren en opleveren van de juiste oplossingen en het samen met u creëren van dat gevoel bij uw medewerkers, leerlingen en gasten van dat veilig en vertrouwd om optimaal te presteren.

Presteren

M2S gaat tot het uiterste om haar prestaties continu te verbeteren om zodoende de continuïteit op lange termijn te waarborgen. Ieders inzet verdient waardering. Daarom is het belangrijk dat prestaties worden beloond en worden gevierd. M2S voert met en bij haar opdrachtgevers ook periodiek onderzoek bij betrokkenen over de beleving van de dienst en het gevoel van veiligheid binnen de organisatie.

Integriteit

Integriteit is de kern van onze dienstverlening. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat wij altijd de juiste dingen doen. Maar integriteit is meer. Het is ook respect hebben voor anderen, voor andermans mening, gedrag, gevoelens en eigendommen. M2S heeft een open cultuur. Dat betekent dat we elkaar kunnen aanspreken op gedrag, kritiek durven geven en kritiek kunnen ontvangen.