Vacature Event Host: Gastheer & Gastvrouw

Wat ga je doen als Event Host bij More2Safety?

Als Event Host bij More2Service is geen enkele werkdag hetzelfde. Met jouw warme welkom, gastvrijheid en servicegerichte houding ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgevers en hun bezoekers.

Als Event Host ben je onder andere inzetbaar bij Indoor & Outdoor Festivals als Awakenings, Defqon 1, Milkshake, Pinkpop, Formule 1 en nog vele anderen. Tijdens ieder festival kunnen je werkzaamheden verschillen. Zo kan jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld ticketcontrole, het helpen van bezoekers maar ook het ondersteunen van de beveiliging.

Uiteraard stoppen jouw werkzaamheden en ambities niet bij festivals. Zo kan je ook ingezet worden als gastheer of gastvrouw bij winkels, als receptionist bij objecten en niet geheel onbelangrijk: ondersteuning tijdens voetbalwedstrijden van Ajax.

Kortom, zeer divers en variërend werk in een flexibele werkomgeving samen met leuke collega’s.

Wat we van je vragen:

Je bent minimaal 18 jaar oud, gemotiveerd, representatief én vindt het leuk om in contact te zijn met mensen. Daarnaast vindt je het leuk om divers en uitdagend werk te doen, heb je een flexibele houding en ben jij een echte gastheer of gastvrouw. Ook vindt je het niet erg om verschillende taken op je te nemen, omdat dit je meer stressbestendig maakt.

  • Minimaal 18 jaar oud
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in de afgelopen 4 jaar niet op negatieve wijze in contact geweest met politie of justitie (bij twijfel altijd even contact opnemen!)
  • Je bent flexibel en servicegericht

Wat we je bieden:

Als gastheer of gastvrouw bij More2service bieden wij je een marktconform salaris en een gezellig, hecht team met leuke collega’s. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om op de gaafste locaties door heel Nederland te werken en te proeven van verschillende werkzaamheden/functies.

More2Safety investeert in haar personeel. Dit betekent dat je cursussen en trainingen kan volgen om beter te worden in je huidige werk óf om door te groeien naar een volgende functie. Zo kan jij niet alleen doorgroeien tot evenementbeveiliger of algemeen beveiliger maar ook bijvoorbeeld je BHV en/of EHBO diploma halen.

Uiteraard komen hier ook nog bedrijfsuitjes en borrels bij, maar dit mag vanzelfsprekend zijn.

Over More2Safety Group: More2Safety | More2Safety Events | More2Service

More2Safety Group is een organisatie die zich, met dank aan haar dochterbedrijven, hard maakt voor service en veiligheid. Dit natuurlijk zonder ‘goed werkgeverschap’ te vergeten.

Of je nou geen diploma hebt óf wel al een evenementbeveiliger of een objectbeveiliger bent, bij  More2Safety Group ben je welkom. Indien je nog geen beveiligingspapieren hebt, zul je starten bij More2Service. Je hebt de vrije keuze om hier werkzaam te blijven, maar als je wilt doorgroeien zul je toch echt je beveiligingspapieren moeten halen. Ons ontwikkeltraject leidt je op van servicemedewerker bij More2Service naar evenementbeveiliger bij More2Safety Events en uiteindelijk tot beveiliger bij More2Safety. Een combinatie van bovenstaande is ook mogelijk!

Spreekt dit je aan en wil je graag in contact komen voor een kennismakingsgesprek? Of heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.