Beveiligingssysteem

Een professioneel alarmsysteem voor uw woning of pand!

Bestaanszekerheid – de behoefte aan veiligheid en zekerheid – is na onze basisbehoeften zoals lucht, water en eten, de belangrijkste behoefte die wij voelen als mens. More2Secure is onderdeel van More2Safety en samen zetten wij ons in om organisaties en woningeigenaren te ondersteunen in hun zoektocht naar veiligheid. 


Bevindt uw woning of bedrijfspand zich in een buurt waar sprake is van veel overlast, vandalisme en/of diefstal en wilt u zich hiertegen weren? Dan is het aanschaffen van een goed alarmsysteem wellicht nuttig voor u. Met het alarmsysteem van More2Secure kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het draadloze alarmsysteem van Ajax zal voor vele woningeigenaren voldoen. Dit alarmsysteem heeft een tijdloos design, is draadloos, heeft de op een na hoogste veiligheidsgraad behaald en is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa.


Wij horen regelmatig mensen onterecht zeggen dat draadloze systemen minder betrouwbaar zijn. Omdat Ajax zijn eigen deskundige radiotechniek heeft ontwikkeld, het Jeweller protocol, is er sprake van een veilige en stabiele verbinding met de detectoren, zelfs over een lange afstand. In combinatie met Range-Extenders, kan het alarmsysteem zelfs op gigantische industrieterreinen geplaatst worden. De Ajax detectoren identificeren inbraken en waarschuwen in minder dan één seconde. De apparaten zijn uitgerust met digitale algoritmen en multi-factormodellen voor de detectie van bedreigingen. En om het nog beter te maken, is de mogelijkheid op valse alarmen uitgesloten.

Beveilig uw woning

Het draadloze alarmsysteem van Ajax is slim, betrouwbaar en razendsnel. Het systeem herkent valse alarmen en reageert alleen op echte dreigingen. Binnen een seconde wordt de eigenaar geïnformeerd en met behulp van de sirene wordt de inbreker verjaagd. Ajax is te gebruiken in combinatie met andere merken. De Ajax-app maakt van de verschillende componenten één eenvoudig te beheren apparaat.

Beveilig uw pand

Met een alarmsysteem in- en om uw bedrijfspand, verlaagt u de kans op schade en diefstal aanzienlijk. Met behulp van slimme detectoren en IP-camera's, schrikt u onbevoegden af en verzamelt u bewijsmateriaal. Ook kunt u met slimme- stekkers en modulen bepaalde gedeeltes van het pand op afstand beheren. De Ajax-app maakt van de verschillende componenten één eenvoudig te beheren apparaat.

Waarom een beveiligingssysteem voor uw huis?

Een niet goed beveiligde woning is een makkelijke prooi voor inbrekers. De gemiddelde inbreker heeft zo'n 30 seconden nodig om uw huis binnen te komen. Eenmaal binnen, heeft hij meestal niet meer dan 5 minuten nodig om met uw waardevolle spullen te vertrekken. Los van de fysieke schade levert dat ook mogelijk emotionele schade op. Met een beveiligingssysteem voor uw huis schrikt u gegarandeerd inbrekers af. Welk type beveiligingssysteem past het beste bij uw huis en uw situatie?

Professionele installatie van het alarmsysteem

Wilt u ook een kwalitatief hoogwaardig beveiligingssysteem bij uw thuis of op kantoor laten installeren door de beveiligingsexperts van More2Safety? Of wilt u met ons in gesprek voor een vrijblijvend beveiligingsadvies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.