Trainingen en opleidingen

Van talent tot professional

Ontwikkeling is één van onze kernwaarden. Wij vinden dat talenten en professionals de kans moeten krijgen om zich te blijven ontwikkelen. Daarom stellen wij verschillende opleidingen en trainingen beschikbaar voor onze werknemers, die zij geheel kosteloos kunnen volgen!


Ons ontwikkelingstraject voor talenten is gespecialiseerd en doelgericht en ontwikkeld door medeoprichter Michael Boekee. Als succesvol docent beveiliging aan het ROC beveiligingscollege, trainer voor diverse beveiligingsorganisaties en beveiligingscoördinator van grootschalige evenementen, weet hij als geen ander wat het betekent om een echte professional te zijn.

Opleidingen

ESO (Event Security Officer)

Met de opleiding ‘Event Security Officer (ESO)’ word je getraind als beveiliger voor evenementen en behaal je het het ESO-certificaat. Dit certificaat is erkend door de branche en door de SVPB.

Beveiliger 2

Tijdens deze opleiding word je breder opgeleid en ben je dus inzetbaar in de verschillende facetten van beveiliging. Met het diploma beveiliger 2 ben je niet alleen breder inzetbaar, ook geniet je van een betere CAO, betere tarieven en toeslagen.

Coördinator beveiliger 3

Tijdens deze opleiding word je opgeleid om leiding te kunnen en mogen geven aan collega beveiligers. Je maakt
planningen en voert gesprekken met zowel je collega als de klant.

Trainingen

EHBO-training

Leer reanimeren, de AED te gebruiken en alle overige vaardigheden om in iedere situatie eerste hulp te kunnen verlenen.

BHV-training

Als u personeel in dienst heeft bent u volgens de Arbowet verplicht om tenminste één bedrijfshulpverlener binnen uw bedrijf aanwezig te hebben. 

Docentenpool

Een goede docent is niet zomaar te vinden. More2Safety heeft een pool van excellente en gecertificeerde docenten opgebouwd die het verschil maken. Neemt contact op voor meer informatie over docenten & trainers!

Trainingen op maat

Heeft uw beveiligingsteam behoefte aan een specifieke trainingen? Naast onze standaard trainingen bieden wij trainingen op maat aan. Zo is er voor een MBO College de trainingen ‘Toegangscontrole veilig en gastvrij’ ontwikkeld en gegeven. Wilt u weten hoe enthousiast de deelnemers en de opdrachtgever zijn?

Praktijktraining SVPB examen

De studenten worden in een kleine groep intensief getraind op de onderdelen “waarnemen en noteren” en “handelen in kritieke situaties” van het SVPB praktijk examen. Zie voor meer informatie onze folder Praktijk training SVPB en meld je aan voor de training.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.