Diensten

Onze diensten

More2Safety ontzorgt bedrijven en organisaties op het gebied van veiligheid, met de focus op beveiliging. Door goed naar u te luisteren doorgronden we wat uw specifieke omstandigheden en wensen zijn. Samen bekijken we welke risico's we accepteren en welke we moeten afdekken met betaalbare slimme oplossingen of maatregelen. Vervolgens bereiken we de gewenste situatie, waarin uw medewerkers, leerlingen en gasten zich veilig en vertrouwd voelen om optimaal te presteren.

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Integriteit

Objectbeveiliging

More2Safety heeft ruime ervaring in het beveiligen van objecten. Onze ervaren beveiligers bewaken uw object of goederen en zijn gastheer of gastvrouw voor uw personeel en bezoekers.

Winkelbeveiliging

Beveiliging in de retail branche is hard toegenomen. Schade door diefstal en toenemend geweld zijn hier een rede van. Onze beveiligers zijn getraind op gastheerschap, herkennen van afwijkend gedrag en acteren op calamiteiten.

Evenementbeveiliging

Door mee te denken en advies te geven waar gewenst- en nodig, hebben wij een grote bekendheid gekregen in de evenementenbranche. Doordat wij een totaalpakket kunnen leveren, kunnen wij de opdrachtgever in grote mate ontzorgen.

Horecabeveiliging

More2Safety heeft ruime ervaring in het beveiligen van cafés, bioscopen, nachtclubs, restaurants en discotheken. Onze beveiligers zijn communicatief vaardig, getraind op gastheerschap en treden de-escalerend op.

Persoonbeveiliging

Op zoek naar persoonsbeveiliging? Onze beveiligingsmedewerkers weten in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

artiestbeveiliging

We kijken samen naar de beste manier van beveiligen. Onze beveiligers zorgen voor een veilig gevoel. 

hotelbeveiliging

Onze ervaren beveiligers hebben een positieve uitstraling en geven uw bezoekers een veilig en goed gevoel.

hondenbeveiliging

Met de hondenbrigade van More2Safety heeft u een extra paar ogen en oren voor het beveiligen van uw object of evenement.

Een klein extraatje van More2Safety | Omdat wij net dat stapje extra zetten

We gaan eerst met elkaar in gesprek. Door heel goed te luisteren doorgronden we wat uw specifieke omstandigheden en wensen zijn. Samen bekijken we welke risico’s we accepteren en welke we moeten afdekken met betaalbare slimme oplossingen of maatregelen. Vervolgens bereiken we de gewenste situatie, waarin uw medewerkers, leerlingen en gasten zich veilig en vertrouwd voelen om optimaal te presteren.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.