Hondenbeveiliging

Meer veiligheid met de hondenbrigade

Voorkomen dat onbevoegden het terrein betreden, controle op drugs of explosieven en een sterke preventieve werking. Dit zijn allemaal voordelen van het inschakelen van hondenbeveiliging. Een hondengeleider en zijn hond zijn breed inzetbaar. Zo zetten wij onze honden in voor objectbeveiliging, surveillance en bij festivals of evenementen. Een hond ziet, ruikt en hoort meer dan een mens, waardoor grote gebieden of grote mensenmassa’s beter te controleren zijn.

De hondengeleider en de hond zijn een uniek duo. Hoe goed de speur- of beveiligingshond ook getraind is, het is de hondengeleider die de grenzen bepaalt. Zij zijn op elkaar ingespeeld, zodat zij onder elke omstandigheid juist en adequaat kunnen optreden. Dit kan zijn het afschrikken van gevaar door intimidatie maar ook preventief optreden. Controle en beheersing staan centraal in de band tussen de hond en de begeleider.

Bent u benieuwd wat hondenbeveiliging betekent voor uw specifieke situatie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of een informatief gesprek.

Beveiliger (hondengeleider)

De hond en zijn begeleider zijn ervaren, goed getraind en beiden gecertificeerd.

  • Gekwalificeerd en gecertificeerd
  • Crowd Management & Surveillance
  • Sterke preventieve werking
  • Getraind op calamiteiten

Wat doet een hondenbeveiliger zoal?

De hond en zijn begeleider zijn een op elkaar afgestemd duo, waarbij de hond dient als verlengstuk van de beveiliger. De relatie tussen de begeleider en de hond is cruciaal, waarbij vertrouwen, controle en beheersing een belangrijke rol spelen. De honden kunnen ingezet worden voor het opsporen van drugs of explosieven of voor het controleren van grote mensenmassa’s, bijvoorbeeld bij evenementen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.