Werken bij

More2Safety als werkgever

More2Safety is een jong en enthousiast beveiligingsbedrijf dat is ontstaan met de ambitie om talenten in de beveiliging aan zich te binden. Wij willen deze talenten de juiste opleiding, ervaring en begeleiding bieden, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de beste professionals in hun vakgebied.

Ons ontwikkelingstraject voor talenten is gespecialiseerd en doelgericht en is ontwikkeld door de oprichter, Michael Boekee. Als succesvol docent beveiliging aan het ROC- beveiligingscollege, trainer voor diverse beveiligingsorganisaties en beveiliging coördinator van grootschalige evenementen zoals Alphe duZes, weet hij als geen ander wat het betekent om een echte beveiligingsprofessional te zijn.

Inloggen als medewerker of leverancier

Beveiliger

Onze kernwaarden staan centraal in de organisatie en zijn terug te vinden in de functie als beveiliger. Als beveiliger verricht je een breed scala aan beveiligingstaken waarbij alle facetten van de beveiliging aan bod komen. Je weet als geen ander wat er zich afspeelt en wat er moet gebeuren mocht een onveilige situatie zich voordoen.

Service (Event Host)

Onze kernwaarden staan centraal in de organisatie en zijn terug te vinden in de functie als servicemedewerker. Servicemedewerkers zijn niet bevoegd om beveiligingswerkzaamheden op zich te nemen, maar kunnen ingezet worden als ondersteunend personeel. 

Museumbeveiliger (Alkmaar)

Als museumbeveiliger verricht je een breed scala aan werkzaamheden. Je belangrijkste taak is het waarborgen van de veiligheid van het personeel, de bezoekers en de kunstwerken. Ook heb je een servicegerichte houding, waardoor je bijdraagt aan het gevoel van gastvrijheid.

De sollicitatieprocedure

Tijdens onze sollicitatieprocedure proberen wij zo'n goed- en compleet mogelijk beeld van je te krijgen. Dit doen wij door een telefonische intake, een selectiegesprek en mogelijk een assessment. Hiervoor moet je mogelijk een cognitieve test en een persoonlijkheidstest doen. Voor sommige functies moet je zelfs een fysieke vaardigheidstoets doen. Bespreek deze punten tijdens het gesprek indien hier vragen over zijn. Tijdens het gesprek zal eveneens duidelijk worden of dit wel of niet nodig is in jouw specifieke geval. 


Bij een sollicitatie is een goede voorbereiding het halve werk. Helaas krijgen wij zo nu en dan nog steeds sollicitanten die te laat komen, om vervolgens met een trainingspak en een pet aan te komen. Zorg er dus voor dat je er netjes uitziet en dat je op tijd bent. Denk alvast na over vragen die je kunt verwachten en vragen die je wilt stellen. Het is tenslotte niet alleen aan ons om meer te weten te komen over de ander!

Training & Coaching

Wij vinden het belangrijk dat beveiligers op de hoogte- zijn en blijven op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving en preventief handelen. Daarom is er binnen More2Safety veel mogelijk op het gebied van training en ontwikkeling en krijg je goede begeleiding tijdens jouw werkzaamheden.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.