M2S als werkgever

M2S is jong en enthousiast beveiligingsbedrijf dat is ontstaan met de ambitie om Talenten in de beveiliging aan zicht te binden en deze talenten door de juiste opleiding, ervaring en begeleiding te bieden hen te laten groeien tot de beste professionals in hun vakgebied.

Onze specifieke en doelgerichte ontwikkel traject voor talenten is ontwikkeld door mede-oprichter Michael Boekee. Als succesvol docent beveiliging aan ROC- beveiligingscollege, trainers voor diverse beveiligingsorganisatie en beveiliging coördinator van grootschalige evenementen zoals Alphe duZes, weet hij als geen ander wat het vraagt om echte beveiliging professionals te zijn.

M2S biedt afwisselend werk als objectbeveiligers en beveiliging van evenement en in de Horeca.

Werken als beveiliger

De kern van de dienstverlening van M2S is te terug te vinden in de functie van beveiliger. Als (object)beveiliger verricht je een breed scala aan beveiligingstaken waarbij alle facetten van de beveiliging aan bod komen. Je weet als geen ander wat er zich afspeelt en wat er moet gebeuren mocht een onveilige situatie zich voordoen. Je hebt natuurlijk een MBO 2 Beveiliger, en bent bovendien alert, stressbestendig, klantvriendelijk en voorzien van een stevige persoonlijkheid.

Kom jij M2S versterken als beveiliger (object, evenement en horeca) of teamleider? M2S is altijd op zoek naar goede beveiligers die de klanten van M2S de veiligheid kunnen bieden waar ze om vragen.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je bij M2S in de sollicitatieprocedure belandt, gaan we natuurlijk ons uiterste best doen om een volledig beeld van je te krijgen. Naast een telefonische intake en een grondig selectiegesprek, kan je procedure een assessment bevatten. Je kunt hiervoor niet alleen een cognitieve test voor hoeven maken, maar ook een persoonlijkheidstest, of voor sommige functies zelfs een fysieke vaardigheidstoets.

Bij een sollicitatie is een goede voorbereiding natuurlijk het halve werk. Zorg dat je er netjes uitziet, en dat je op tijd bent. Denk alvast eens na over de vragen die je kunt verwachten. En vergeet niet dat het ook jouw sollicitatiegesprek is! Wij beantwoorden graag de vragen die je nog hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn aangesloten bij de Branche Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) en hanteren hun gedragscode en de CAO Beveiliging. Hierin is onder andere vastgelegd: je salaris, je toeslagen voor het werken op onregelmatige tijden en feestdagen en het aantal vakantiedagen. Wij vergoeden daarnaast je reiskosten en aanvullende trainingen en cursussen die je volgt voor je werk.

Naast werken vinden wij ontspanning erg belangrijk. Daarom bestaat bij ons de mogelijkheid om parttime te werken op tijden dat het jou uitkomt. Om de gezondheid van onze medewerkers te stimuleren wordt er met het team ook aan sportevenementen mee gedaan, denk aan hardlopen en bootcamps.

Training & coaching

Een goede beveiliger houdt zich natuurlijk op de hoogte van veiligheid, wet- en regelgeving en preventief handelen. Ook M2S vindt dat erg belangrijk. Daarom is er binnen M2S een hoop mogelijk op het gebied van training en krijg je goede begeleiding tijdens jouw werkzaamheden.

Freelance docenten

M2S heeft een sterke band met diverse beveiligingsopleidingen en instellingen en heeft een breed netwerk van docenten en trainers. Doordat het vak beveiliging naast de theoretisch basiskennis vooral met praktijk trainingen en ervaringen moet worden geleerd. Geloven wij heel erg in de parttime docent en trainers, die zelf ook nog maandelijks als beveiliging coördinator aan het werk is. Hierbij zien wij de opkomst van zelfstandige docenten, die op tijdelijke basis als docent of trainer zich aanbieden. M2S wil deze groep van docenten en trainers aan zich binden. Met als doelstelling om krachten te bundelen, trainingen en cursussen uit te wisselen en zich beter kenbaar te maken bij de eind opdrachtgevers.