Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliger inhuren bij More2Safety

De wereld verandert en het lijkt er niet vriendelijker op te worden. Bedreiging, afpersing of zelfs ontvoering komt helaas steeds vaker voor. Persoonsbeveiliging heeft als doel het beveiligen van personen door ongewenste toenadering van derden en hem/haar te beschermen van in- en externe gevaren. Persoonsbeveiligers worden ook wel bodyguards genoemd, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het bewaken van personen die het gevoel hebben dat zij een groter risico lopen. Voorbeelden van mensen die persoonsbeveiliging inhuren zijn prominente artiesten, diplomaten, advocaten en regeringsleiders. Iedereen met een publieke functie of een grote bekendheid kan hier op een zeker moment behoefte aan hebben.

De persoonsbeveiligers van More2Safety zijn getraind op ‘Predictive Profiling’, wat essentieel is. Hierdoor herkennen zij risicovolle profielen en ongewoon gedrag voordat er iets kan gebeuren, waardoor het risico beperkt wordt. Bent u op zoek naar persoonsbeveiliging, voor u of anderen, dan bent u bij More2Safety aan het goede adres!

Persoonsbeveiliger

Onze persoonsbeveiligers zijn opgeleid, ervaren en getraind op het herkennen van afwijkend gedrag en het op een juiste wijze handelen op de situatie.

  • Gediplomeerd persoonsbeveiliger
  • Getraind op Predictive Profiling
  • Zijn onopvallend of juist opvallend aanwezig
  • Getraind op alle mogelijke excessen

Chauffeur

Onze chauffeurs zijn getraind tot persoonsbeveiligers en beschikken over speciale vaardigheden om de veiligheid van de persoon te garanderen.

  • Opgeleid tot persoonsbeveiliger
  • Heeft altijd een plan B
  • Strategisch opstellen van voertuig(en)
  • Getraind op alle mogelijke excessen

Wat doet een persoonsbeveiliger

De taken voor het beveiligen van een persoon hangen sterk af van de persoon én de situatie. Het kan voorkomen dat beveiliging eenmalig of incidenteel noodzakelijk is, bijvoorbeeld tijdens een evenement. Maar het kan ook zijn dat een persoonsbeveiliger inhuren nodig is voor een langere periode. Of zelfs dag en nacht. Bij persoonsbeveiliging wordt ook onderscheid gemaakt tussen low-profile (onzichtbaar) en high-profile (zichtbaar) persoonlijke beveiliging. Onze beveiligers hebben ruime ervaring en de juiste opleiding voor het beveiligen van personen tijdens verschillende evenementen, of juist tijdens kantooruren.

Persoonsbeveiliging kosten

Omdat iedere situatie anders is, is het moeilijk om te zeggen wat het inhuren van persoonsbeveiliging zal gaan kosten. Dit hangt af van de duur, de situatie en de omgeving. Wij bespreken uw wensen voor persoonlijke beveiliging dan ook graag met u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek en kunnen op basis van dit gesprek een offerte op maat maken.

Een klein extraatje van More2Safety | Omdat wij net dan stapje extra zetten

Wanneer u ervoor kiest om een persoon te laten beveiligen door More2Safety, dan kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Omdat wij net dat beetje extra willen doen om de veiligheid van de persoon in kwestie te garanderen, leveren wij naast onze scherpe tarieven gratis extra ondersteunende diensten:

  • Kogelwerend vest op maat , of
  • Een Panic Button

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.