Winkelbeveiliging

Representatieve en preventieve beveiliging voor uw winkel

Winkeldiefstal, overvallen en agressie naar het personeel is de laatste jaren flink gestegen. Omdat een winkel een open object is waar dagelijks verschillend publiek binnenkomt, wordt er gewerkt met alle mogelijke doelgroepen. Beveiliging is maatwerk , daarom is het essentieel dat er een band wordt opgebouwd waarin eerlijkheid en communicatie centraal staat. Omdat iedere beveiligingsvraag zijn eigen uitdagingen kent, kijken wij regelmatig samen met de opdrachtgever naar de kwaliteit van de dienstverlening en de huidige situatie; waar lopen we tegen aan, wat moet er anders of waar is nog ruimte voor verbetering? De kwaliteiten van onze beveiligers worden afgestemd op uw wensen en uw winkel. Bij een juwelier is tenslotte een ander type beveiliger nodig dan in een kledingzaak of supermarkt.

Het is de taak van onze beveiligers om een veilige- en gastvrije sfeer te creëren voor zowel het personeel als de bezoekers. Hiervoor is zowel een representatieve- als een preventieve werking nodig. Uit ervaring is gebleken dat het beveiligen van een winkel een sterke preventieve werking heeft. Onze beveiligers zijn getraind op het herkennen van afwijkend gedrag en passen op een zo veilig mogelijke manier hun wettelijke bevoegdheden toe. Benieuwd naar wat More2Safety voor uw winkel kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte- of adviesgesprek aan!

Winkelbeveiliger

Onze beveiligers zijn servicegericht, herkennen afwijkend gedrag en handelen adequaat op incidenten.

 • Klant- en servicegericht
 • Gediplomeerd en in bezit van EHBO en BHV diploma’s
 • Representatieve- én preventieve werking
 • Getraind op effectief handelen bij calamiteiten en aanhoudingen

Servicemedewerkers

Onze servicemedewerkers functioneren als ondersteunend personeel daar waar u dat nodig acht. In tijden van Corona hebben zij veelal gewerkt in het waarborgen van de coronaregelgeving.

 • Gastheer/gastvrouw bij binnenkomst
 • Flexibel inzetbaar
 • Promotiewerkzaamheden
 • Kennis van ondersteunde processen- en systemen

Een greep uit het takenpakket van de winkelbeveiliger

Ieder publiek vereist een andere aanpak, waardoor geen dag hetzelfde is. Hij of zij houdt op een representatieve manier een oogje in het zeil en reageert adequaat op risicovolle situaties en calamiteiten. Een aantal taken die onze beveiligers uitvoeren voor uw winkel, zijn:

 • Gastheerschap én deurbeleid: zorgen voor een warm welkom en wijzen hen op de huidige huisregels van uw winkel. Ook weren zij onbevoegden.
 • Herkennen van afwijkend gedrag: Afwijkend gedrag is vaak het eerste signaal tot winkeldiefstal of agressie. De beveiliger herkent dit gedrag en treedt professioneel en de-escalerend op.
 • Aanhouden op winkeldiefstal: Voert de-escalerende aanhoudingen uit en handelt volgens het afgesproken protocol.
 • Rapportages: na elke dienst wordt een dienstrapport opgesteld. In het geval van een calamiteit of incident, wordt hiervoor een specifieke rapportage (aanhoudingsformulier) opgesteld.
 • Visiteren en preventief fouilleren: wanneer nodig en gewenst kunnen onze beveiligers bij sterke verdenking van winkeldiefstal overgaan tot visitatie. Ook kunnen onze beveiligers worden ingezet voor steekproefsgewijze controle op het eigen personeel.

Een klein extraatje van More2Safety | Omdat wij net dat stapje extra zetten

Omdat wij net dat beetje meer willen doen voor onze opdrachtgevers, leveren wij gratis ondersteunende diensten. Wanneer u kiest voor winkelbeveiliging door More2Safety krijgt u, naast onze scherpe instaptarieven, de keuze uit:

 • Een toevalsgenerator voor het uitvoeren van een steekproefsgewijze controle van het eigen personeel.
 • Reanimatietraining voor maximaal 8 werknemers.

Dit alles krijgt u van ons geheel kosteloos, zonder onderliggende voorwaarden.

Bekijk onze brochure voor winkelbeveiliging! (NL/ENG)

WInkelbeveiliging Brochure (NL)
Download en bekijk onze winkelbeveiliging brochure voor meer informatie!
Retailsecurity Brochure (ENG)
Download and check out our Retail security brochure for more information!

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.