Artiestbeveiliging

Artiesten beveiliger inhuren bij More2Safety

Organiseert u een festival, concert of evenement, en heeft u daarbij artiestenbeveiliging nodig? Of bent u manager of tourmanager van een artiest? Ook dan kunt u rekenen op artiest beveiliging van More2Safety voor optimale persoonlijke beveiliging. Wilt u ons ook inschakelen voor artiest beveiliging of persoonsbeveiliging? Neem dan direct contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor 24/7 persoons- en artiest beveiliging!

Persoons- of artiest beveiliging vraagt om een persoonlijke aanpak. De beveiliger brengt vaak veel tijd door met de klant. De juiste match tussen artiest en beveiliger is bij artiest beveiliging meer dan belangrijk. De beveiliger zorgt desgewenst voor de complete begeleiding en beveiliging van de artiest. We kunnen zelfs zorgen voor veilig vervoer van- en naar huis. De beveiliger vervult dan ook de rol van chauffeur. Zo is de artiest van begin tot eind veilig en in de handen van een vertrouwd persoon.

Artiestbeveiliger

Onze artiestenbeveiligers zijn veelal persoonsbeveiligers. Het is de locatie en de werkwijze die het verschil maken.

  • Gediplomeerd beveiliger
  • Getraind op excessen
  • Getraind op Predictive Profiling
  • Zijn onopvallend of juist opvallend aanwezig

Wat doet een artiestenbeveiliger?

De artiesten beveiliger van More2Safety heeft een proactieve houding en is zo min mogelijk zichtbaar aanwezig. Uiteraard zorgt de beveiliger voor een goede samenwerking met andere belanghebbenden en betrokken partijen, en voor de afstemming met bijvoorbeeld de organisatie van een evenement. Omdat elke artiest en opdracht uniek is, maken we vooraf altijd een uitgebreide risicoanalyse om goed voorbereid te zijn en niet voor verrassingen te komen staan.

Een klein extraatje van More2Safety , omdat wij net dat stapje extra zetten

Wanneer u ervoor kiest om een artiest te laten beveiligen door More2Safety, dan kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Omdat wij net dat beetje extra willen doen om de veiligheid van de artiest te garanderen, leveren wij naast onze scherpe tarieven gratis extra ondersteunende diensten:

  • Kogelwerend vest

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.