Beveiligingsbedrijf Alkmaar

Beveiliging op maat in Alkmaar door More2Safety

Wenst u in Alkmaar de hulp van een professioneel beveiligingsbedrijf? Neem dan contact op met More2Safety. U kunt bij ons terecht voor kwaliteits beveiligingsdiensten in de vorm van objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, beveiliging op scholen en veiligheidsadvies. Wij staan klaar voor bedrijven en instellingen die hun evenement, object of gebouw optimaal willen beveiligen met behulp van goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Wij luisteren goed naar uw wensen en passen onze diensten volledig aan op uw situatie in Alkmaar. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Objectbeveiliging door betrouwbaar beveiligingsbedrijf

Grote stromen mensen bezoeken dagelijks uw kantoorpand, overheidsgebouw, zorginstelling of schoolgebouw. Dit brengt risico’s met zich mee. Om de veiligheid van uw bezoekers, medewerkers, gebouw of object in Alkmaar te waarborgen, schakelt u ons in voor professionele objectbeveiliging. Met onze objectbeveiliging behoeden wij uw organisatie voor risico’s van binnen- of buitenaf. Dit gebeurt permanent – 24 uur per dag – door onze goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Wanneer zich een calamiteit voordoet, weten zij op de juiste manier te handelen. Met onze hulp voelen uw medewerkers en bezoekers zich altijd veilig in Alkmaar.

Evenementenbeveiliging in Alkmaar

Heeft u een evenement gepland in de omgeving van Alkmaar? Dan nemen wij de professionele evenementenbeveiliging voor onze rekening. Vooraf ontvangen wij graag meer informatie over de aard van het evenement of feest, zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden. Onze ervaren en goed getrainde beveiligers zijn altijd goed gehumeurd en hebben een positieve en professionele uitstraling, waardoor zij een absolute meerwaarde zijn voor uw evenement of feest. Wij realiseren zo een feest of evenement met een uitstekende sfeer waarin iedereen zich kan ontspannen.

De voordelen van More2Safety

Ook voor het realiseren van een optimale veiligheid op scholen in Alkmaar of omgeving kunt u op ons rekenen. Met onze beveiliging creëren wij een veilige werk- en leeromgeving waarin medewerkers, leerlingen en leraren optimaal kunnen presteren. Wanneer u ons inschakelt kunt u het volgende verwachten:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Wilt u onze professionals in Alkmaar inschakelen voor evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen of beveiligingsadvies? Of wilt u meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. Wij horen dan graag uw wensen op het gebied van beveiliging in Alkmaar. More2Safety, wel zo veilig!

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.