Beveiligingsbedrijf Amersfoort

Beveiliging op maat in Amersfoort met More2Safety

Heeft u in Amersfoort of omgeving behoefte aan de professionele hulp van een beveiligingsbedrijf? Benader dan More2Safety voor beveiliging op maat. Instellingen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor professionele objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en beveiliging op scholen. Tevens voorzien wij u van passend veiligheidsadvies. Het is ons doel om een omgeving te creëren waarin openheid en vertrouwen centraal staan in de professionele relatie tussen beveiligers, medewerkers en bezoekers. Tevens willen wij voor iedereen een veilige omgeving realiseren in Amersfoort. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Objectbeveiliging door onze beveiligingsbedrijf

Wanneer u een beveiligingsbedrijf zoekt voor professionele objectbeveiliging in Amersfoort, bent u bij More2Safety aan het juiste adres. Objectbeveiliging houdt in dat wij verschillende beveiligers inschakelen die uw pand of object permanent, 24 uur per dag, bewaken. Objectbeveiliging is ideaal voor bedrijven en instellingen die dagelijks te maken hebben met grote groepen mensen. De continue doorstroom van mensen brengt namelijk veiligheidsrisico’s met zich mee. Met de hulp van onze goed opgeleide bewakers kunnen wij uw object of gebouw behoeden voor gevaren van binnenuit of buitenaf. Zo kunnen wij de veiligheid van uw pand of object in Amersfoort waarborgen.

Evenementenbeveiliging in Amersfoort

Organiseert u een evenement in Amersfoort? Schakel dan voor de beveiliging van het evenement een professional als More2Safety in om alles in goede banen te leiden. De samenkomst van een grote groep mensen zorgt voor risico’s. Met onze evenementenbeveiliging kunnen wij de veiligheidsrisico’s tot een minimum beperken. Om alles tot in de puntjes te verzorgen, bereiden we ons uitstekend voor op onze klus. Wij gaan vooraf u met u in gesprek en proberen zo een beeld te krijgen van uw evenement. Tevens brengen wij uw wensen in kaart. Met deze voorbereiding kunnen wij onze beveiliging volledig aanpassen op uw situatie in Amersfoort.

De voordelen van More2Safety

Wilt u een school optimaal laten beveiligen? Schakel dan de specialisten van More2Safety. Wij zorgen er met onze beveiligingsdiensten voor dat u in een veilige omgeving kunt werken en leren. Tevens kunt u het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt in Amersfoort:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Hulp nodig in Amersfoort bij evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen? Of heeft u behoefte aan beveiligingsadvies en wilt u meer weten over de aanpak van ons beveiligingsbedrijf? Benader ons dan via telefoonnummer 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. Wij helpen u graag met beveiliging op maat in Amersfoort.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.