Beveiligingsbedrijf Amstelveen

Beveiliging op maat in Zaandam met More2Safety

Zoekt u in de regio Amstelveen een professioneel beveiligingsbedrijf? Dan zit u helemaal goed bij More2Safety. Wij verzorgen professionele objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en beveiliging op scholen. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met veiligheidsadvies op maat. Bij al onze opdrachten is de goede voorbereiding het halve werk. Daarom analyseren wij vooraf de situatie en luisteren wij goed naar uw wensen. Wij gaan op zoek naar betaalbare en slimme oplossingen of maatregelen om risico’s tot een minimum te beperken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen op het gebied van beveiliging in Amstelveen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Objectbeveiliging door vertrouwd beveiligingsbedrijf

Kantoorpanden, overheidsgebouwen, scholen en zorginstellingen lopen een verhoogd risico op veiligheidsproblemen door de grote stroom mensen die dagelijks deze instellingen en bedrijven bezoeken. Objectbeveiliging door More2Safety helpt om de veiligheidsrisico’s tot een minimum te beperken. Onze goed opgeleide beveiligers bewaken uw pand 24 uur per dag en behoeden het gebouw, object en bezoekers voor risico’s van binnen- of buitenaf. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u veilig uw werk kunt doen of het pand kunt bezoeken in Amstelveen.

Evenementenbeveiliging in Amstelveen

Heeft u een evenement of feest op de planning staan in Amstelveen? En wilt u alles in goede banen leiden tijdens dit evenement? Dan bevelen wij onze evenementenbeveiliging van harte aan. Met onze evenementenbeveiliging zorgen wij ervoor dat het feest of evenement rustig en veilig verloopt. Voor de meest optimale beveiliging, bereiden we ons heel goed voor op onze taak. Wij winnen vooraf informatie in over de aard van het evenement en luisteren goed naar uw wensen. Wij zetten goed opgeleide beveiligers in die een positieve uitstraling hebben en uw bezoekers een gevoel van veiligheid geven. Op deze manier vormt onze evenementenbeveiliging een noodzakelijke meerwaarde voor uw evenement in Amstelveen.

De voordelen van More2Safety

Zoekt u professionele beveiliging voor scholen? Dan staan de beveiligers van More2Safety graag voor u klaar. Met onze beveiligingsdiensten creëren wij een veilige omgeving waarin medewerkers, leerlingen en leraren optimaal kunnen presteren. U kunt het volgende verwachten als u ons inschakelt in Amstelveen:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Wilt u hulp van onze professionele beveiligers in de vorm van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen of beveiligingsadvies in Amstelveen? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. More2Safety helpt u graag met beveiliging en beveiligingsadvies op maat in Amstelveen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.