Beveiligingsbedrijf Gouda

Beveiliging op maat in Gouda met More2Safety

Heeft u in Gouda of omgeving behoefte aan de hulp van een professioneel beveiligingsbedrijf? Maak dan kennis met More2Safety. Wij bieden professionele objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en beveiliging op scholen. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor veiligheidsadvies op maat. Het is ons doel om een open en vertrouwde omgeving te realiseren waarin u zich veilig voelt. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Of wenst u direct een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Objectbeveiliging door professioneel beveiligingsbedrijf

Kantoorpanden, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen zien dagelijks grote drommen mensen langskomen. Is dat veilig? Niet direct. Het kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Professionele objectbeveiliging door More2Safety kan het risico’s tot een minimum beperken. Met permanente beveiliging, 24 uur per dag, zorgen onze goed opgeleide beveiligers ervoor dat uw gebouw, object en bezoekers optimaal beschermd wordt voor risico’s van binnenuit of buitenaf. Met onze hulp kunnen u, uw medewerkers en bezoekers zich altijd veilig voelen in uw pand in Gouda.

Evenementenbeveiliging in Gouda

Wilt u in Gouda of omgeving een feest of evenement opzetten? Denk dan vooraf goed na over de veiligheid van het evenement. Wellicht heeft u daar hulp bij nodig. Om het evenement in goede banen te leiden is het verstandig om een professioneel beveiligingsbedrijf als More2Safety in te schakelen. Met onze evenementenbeveiliging zorgen wij ervoor dat uw evenement veilig en rustig verloopt. Om beveiliging te bieden die past uw situatie, bereiden wij ons optimaal voor. Wij nemen vooraf de aard van het evenement met u door en luisteren naar uw wensen. Vervolgens gaan onze ervaren beveiligers aan de slag met de klus. Zij hebben een positieve uitstraling en geven uw bezoekers een veilig gevoel.

De voordelen van More2Safety

Ook voor de beveiliging van scholen in Gouda kunt u altijd bij ons aankloppen. Wij creëren met onze beveiliging een veilige omgeving waarin medewerkers, leerlingen en leraren met een gerust hart optimaal kunnen presteren. U kunt het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt in Gouda:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Wilt u hulp van onze professionele beveiliger bij evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen of beveiligingsadvies? Of wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening? Neem dan contact op via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. U kunt dan op de hulp van More2Safety rekenen bij de beveiliging van uw pand, evenement of object in Gouda.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.