Beveiligingsbedrijf Haarlem

Beveiliging op maat in Haarlem door More2Safety

Zoekt u in de omgeving Haarlem een professioneel beveiligingsbedrijf voor de bewaking van uw evenement of bedrijfspand? Schakel dan de specialisten van More2Safety in. Wij helpen bedrijven en instellingen met professionele objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en beveiliging op scholen. Tevens kunt u altijd bij ons terecht voor passend veiligheidsadvies. Met onze diensten willen wij voor iedereen een veilige en open omgeving realiseren. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Objectbeveiliging: een veilig idee

Kantoren, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen hebben dagelijks te maken met grote stromen mensen die het gebouw bezoeken of verlaten. Dit brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Wilt u uw gebouw of een object optimaal beveiligen voor risico’s van binnen- of buitenaf? Dan schakelt u gewoon onze professionele objectbeveiliging in. Onze goed opgeleide beveiligers zullen uw gebouw of object in Haarlem permanent, 24 uur per dag, bewaken. Dat is wel zo veilig!

Evenementenbeveiliging in Haarlem

Wilt u in Haarlem een geslaagd feest of evenement realiseren? Neem dan de beveiliging van uw evenement nauwkeurig in ogenschouw. Met de juiste beveiliging wordt alles in goede banen geleid en verloopt uw evenement rustig en zonder problemen. Wij van More2Safety verzorgen graag de evenementenbeveiliging. Wij gaan vooraf met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie ter plaatse. Tevens stemmen wij onze diensten af op uw wensen. Met een goede afstemming en samenwerking realiseren wij, samen met u, een een mooi, veilig en geslaagd evenement in Haarlem.

De voordelen van More2Safety

Wilt u uw school in Haarlem optimaal beveiligen? Schakel dan ons beveiligingsbedrijf in. Wij zorgen er met onze beveiligingsdiensten voor dat u in een veilige omgeving kunt werken en leren. Tevens kunt u het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt in Haarlem:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig in de vorm van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen of beveiligingsadvies in Haarlem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Benader ons dan via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn aangaande de beveiliging van uw pand, evenement of object in Haarlem. More2Safety, een veilig idee!

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.