Beveiligingsbedrijf Harderwijk

Beveiliging op maat in Harderwijk door More2Safety

Wenst u in regio Harderwijk de hulp van een professioneel beveiligingsbedrijf voor de bewaking van uw pand of object? Benader dan specialisten van More2Safety. Instellingen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor professionele objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en beveiliging op scholen. Ook op het gebied van veiligheidsadvies op maat kunt u op onze hulp rekenen. Met onze beveiligingsdiensten willen wij voor iedereen een veilige omgeving realiseren in Harderwijk. Bent u benieuwd naar de diensten van ons beveiligingsbedrijf? Of wilt u direct een afspraak maken met onze veiligheidsspecialisten? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Objectbeveiliging door onze beveiligingsbedrijf

Objectbeveiliging is ideaal voor instellingen en bedrijven die iedere dag te maken hebben met grote stromen bezoekers. De continue stroom mensen brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Met objectbeveiliging zetten wij goed opgeleide beveiligers in die permanent (24 uur per dag) het betreffende object of pand beveiligen. Zij weten in iedere situatie op de juiste manier te handelen. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van scholen, kantoren, zorginstellingen, overheidsgebouwen of objecten in Harderwijk waarborgen.

 

Evenementenbeveiliging in Harderwijk

Gaat u in Harderwijk een mooi feest of bedrijfsevenement organiseren? Laat dan de evenementbeveiliging over aan de specialisten van More2Safety. Wij weten hoe belangrijk een goede voorbereiding is, en daarom gaan wij vooraf uitgebreid met u in gesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij de aard van het evenement en uw wensen in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we onze beveiligingsdiensten volledig afstemmen op uw situatie. Onze goed getrainde en ervaren beveiligers hebben een positieve uitstraling en geven uw bezoekers een veilig gevoel wanneer zij het evenement bezoeken in Harderwijk.

 

De voordelen van More2Safety

Wilt u professionele hulp bij het beveiligen van scholen in Harderwijk? Dan kunt u rekenen op More2Safety. Wij zorgen er met onze beveiligingsdiensten voor dat u in een veilige omgeving kunt werken en leren. Tevens kunt u het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt in Harderwijk:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Wilt u in Harderwijk onze hulp inschakelen voor veiligheidsadvies op maat? Of heeft u behoefte aan onze evenementenbeveiliging, objectbeveiliging of beveiliging van scholen? Benader ons dan via telefoonnummer 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. More2Safety is graag uw totaalpartner op het gebied van beveiliging in Harderwijk.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.