Beveiligingsbedrijf Leiden

Beveiliging op maat in Leiden door More2Safety

Zoekt u een professioneel beveiligingsbedrijf in de regio Leiden? Neem dan contact op met de veiligheidsexperts van More2Safety. U kunt ons inschakelen voor diverse beveiligingsdiensten zoals objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en beveiliging op scholen. Tevens kloppen bedrijven en instellingen regelmatig bij ons aan voor veiligheidsadvies op maat. Ons doel is om een omgeving te verwezenlijken die open is en een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van onze ervaren beveiligingsmedewerkers? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Objectbeveiliging door een professioneel beveiligingsbedrijf

Dagelijks bezoeken grote stromen mensen kantoorpanden, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen. Dat is niet direct heel veilig. Deze gebouwen lopen daarom een verhoogd veiligheidsrisico. Wilt u de veiligheid van uw gebouw in Leiden waarborgen? Dan kunt u bij More2Safety terecht voor professionele objectbeveiliging. Bij objectbeveiliging zetten wij verschillende bewakers in om permanent, 24 per dag, het gebouw of object te behoeden voor risico’s van buitenaf of binnenuit. Bij calamiteiten weten onze goed opgeleide beveiligers altijd op de juiste manier te handelen. Dankzij onze beveiligingsdiensten zullen u uw medewerkers en bezoekers zich een stuk veiliger voelen in Leiden.

 

Evenementenbeveiliging in Leiden

Wilt u in Leiden of omgeving een evenement of organiseren? Dan is het belangrijk dat u de veiligheid van het evenement in ogenschouw neemt. Bij More2Safety kunt u aankloppen voor professionele evenementenbeveiliging. Onze ervaren beveiligingsmedewerkers zorgen voor de veiligheid van de bezoekers en de medewerkers van het evenement. Om een optimale beveiliging te kunnen bieden in Leiden, bereiden we ons goed voor op het evenement. We bespreken met u de aard van het evenement en uw wensen. Zo kunnen wij onze diensten volledig aanpassen op de situatie en een veilig en mooi evenement realiseren.

De voordelen van More2Safety

Bent u op zoek naar een goede beveiliging voor een school? Ook dan kunt u rekenen op de expertise van ons beveiligingsbedrijf. Wij zorgen er met onze beveiligingsdiensten voor dat u in een veilige en rustige omgeving kunt werken en leren. Tevens kunt u het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt in Leiden:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Wilt u uw bedrijf of evenement in regio Leiden beveiligen in de vorm van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen of beveiligingsadvies? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Benader ons dan telefonisch via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. More2safety neemt graag de beveiliging van uw pand, evenement of object in Leiden voor haar rekening.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.