Beveiligingsbedrijf Purmerend

Beveiliging op maat in Purmerend door More2Safety

Bent u in regio Purmerend op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf? Maak dan kennis met More2Safety. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat de beste kwaliteit dienstverlening biedt in de vorm van objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, beveiliging op scholen en veiligheidsadvies. Wij ontzorgen bedrijven en organisaties op het gebied van veiligheid met onze beveiligingsdiensten. Hierbij stemmen wij onze diensten af op de omstandigheden ter plaatse en met uw wensen. Zo realiseren we een situatie in Purmerend waarin al uw medewerkers, leerlingen en gasten zich veilig en vertrouwd voelen. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct onze professionele beveiliging inschakelen? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op.

 

Objectbeveiliging: voor ieders veiligheid

Een kantoorpand, overheidsgebouw, zorginstelling of schoolgebouw heeft dagelijks veel mensen die komen en gaan. Dit kan risico’s meebrengen voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers. Wilt u uw organisatie in Purmerend behoeden voor eventuele risico’s van binnen- of buitenaf? Dan verzorgen wij graag de permanente, professionele bewaking van uw pand of object. Met onze objectbeveiliging bewaken wij 24 uur per dag de veiligheid van uw organisatie. Onze goed opgeleide objectbeveiligers handelen in iedere situatie op de juiste manier, zodat u, uw bezoekers en uw medewerkers zich altijd veilig kunnen voelen.

Evenementenbeveiliging in Purmerend

Ook voor een evenementenbeveiliging in Purmerend kunt u rekenen op onze professionele hulp. De aard van uw evenement bepaalt onze aanpak voor de beveiliging. Vooraf winnen wij graag meer informatie in over uw evenement, zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden. Wij hebben ervaren en goed getrainde beveiligers in dienst die een positieve uitstraling hebben en een absolute meerwaarde bieden voor uw evenement. Ons doel is om een uitstekende sfeer op uw feest of evenement in Purmerend te realiseren, waarin iedereen zich volledig kan ontspannen.

De voordelen van More2Safety

Naast objectbeveiliging en evenementenbeveiliging helpen wij u ook met het waarborgen van de veiligheid op scholen. Met onze hulp creëert u een veilige werk- en leeromgeving waarin medewerkers, leerlingen en leraren optimaal kunnen presteren. Wanneer u ons inschakelt in Purmerend, kunt u het volgende verwachten:

  • Echte professionals, kennis en expertise
  • Continu verbeteren van onze prestaties
  • Uitstekende samenwerking
  • Focus op klanten
  • Integriteit

Neem contact met ons op

Heeft u in Purmerend interesse in onze evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, beveiliging van scholen of beveiligingsadvies? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Benader ons dan via 0800 – 0108 of stuur een e-mail naar info@more2safety.nl. Wij helpen u in Purmerend graag met beveiliging op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met je op.